menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Doetinchem weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Doetinchem

Een kundige Mediator uit Doetinchem helpt u graag verder.

Mediator Doetinchem, een win-win situatie voor beide partijen

Doorgaans wordt mediation ingezet wanneer de betrokken partijen er middels een bemiddelingstraject uit willen komen. Vòòrdat er een advocaat aan te pas komt dus! Overigens is het zo dat bij een vonnis van een rechter er altijd één van de partijen in een conflict de zaak verliest, de oorzaak van het conflict zal dus niet opgelost worden. Met mediation kunt u in de toekomst nog samen door een deur. Mediation is vandaar een win-win.

In een sessie met een mediator zal deze zich beperken tot vragen stellen en het gesprek leiden, en geen advies geven. Natuurlijk geeft de mediator informatie die benodigd is. Om tot een oplossing te komen is er de intentie van betrokken partijen nodig om het conflict tot een goede oplossing te brengen. Het punt is, beide partijen moeten naar elkaar luisteren en de ander zijn of haar situatie kunnen begrijpen.

Het eerste gesprek zal bestaan uit een uitleg van het gehele proces en zal de mediationovereenkomst worden getekend. In de overeenkomst staan zaken zoals het waarborgen van de vertrouwelijkheid van de sessies en dat alle sessies op vrijwillige basis plaatsvinden.

Is het punt bereikt dat alle dieperliggende problemen boven tafel zijn en voor alle partijen goed zijn besproken, dan kan het onderhandelingsgesprek plaatsvinden. In de afrondende fase kunnen de partijen dan tot een definitieve oplossing komen, waarna deze oplossing zal worden vastgelegd in de vaststellingsovereenkomst. Zo ontstaan er geen misstanden over wat er is afgesproken.

Een mediator uit Doetinchem kan onder andere worden ingeschakeld bij:

  • geschillen in de relationele sfeer
  • conflicten tussen buren
  • werkgever en werknemer conflicten
  • geschillen tussen afnemer en leverancier
  • andere zakelijke geschillen
  • conflicten tussen de overheid en burgers
319
Klanten geholpen met mediators vergelijken
2.913
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Doetinchem

Heeft u een zakelijke mediator uit Doetinchem nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Doetinchem of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Doetinchem.

mac
mac
img

Ik ben André den Blanken, regiomanager in Doetinchem. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Doetinchem.

Zoekt u al langer fijne mediation regio Doetinchem?

Wanneer u een mediator zoekt, dan is het aan te raden een mediator uit ons netwerk te kiezen. Wil een mediator ingeschreven zijn in ons register, dan moet deze aan een aantal standaard kwaliteitseisen te voldoen. Met een Professionals Doetinchem mediator weet u zeker dat u met een professionele en ervaren mediator te maken heeft. De mediators die hier geregistreerd zijn staan, zijn tevens allemaal geregistreerd in het nationaal register.

Voorkom juridisch “getouwtrek”. Een uitspraak van de rechter kent winnaars en dus ook verliezers, bij mediation komen alle partijen als winnaar uit de bus. U kunt bij ons op de site eenvoudig verschillende mediation offertes opvragen. U kunt dan eenvoudig verschillende mediators met elkaar vergelijken en besluiten welke mediator u in de arm wilt nemen. Wellicht de voordeligste? Of kiest u er voor een bij u in de buurt?

Middels professionele mediators uit Doetinchem kunnen beide partijen uiteindelijk een oplossing vinden waar ze allebei aan hebben gewerkt en ook beide achterstaan. Een uitspraak via de rechtbank moet door alle partijen worden geaccepteerd, en dat hoeft zeker niet altijd in uw voordeel te zijn.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Doetinchem te zeggen hebben!

img

Cees van den Broeke

Snelle service, voldoende keuze en meteen een geschikte Mediator gevonden! Ik ben normaliter niet zo dol op bedrijven als Professionals Doetinchem maar na deze ervaring ben ik positief verrast! Chapeau mannen!

img

Carlijne Sorleij

Direct een Mediator gevonden. Ik ben goed en deskundig geholpen door Professionals Doetinchem. Ook in het weekend zijn ze bereid te helpen!

Professionals uit andere branches in Doetinchem

Let's Talk

Bij Professionals Doetinchem staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier